Розвиток державно-приватного партнерства у сфері житлово-комунального господарства в Україні - Павлюк, К.В.; Степанова, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено досвід реалізації проектів державно-приватного партнерства як в Україні, так і у світі. Обґрунтовано перспективні напрями застосування різних форм державно-приватного партнерства у сфері житлово-комунального господарства. Запропоновано організаційно-економічні заходи вдосконалення системи житлово-комунального господарства на основі поширення проектів державно-приватного партнерства. Ключові слова: державно-приватне партнерство, житлово-комунальне господарство, концесія, лізинг, оренда, енергозбереження.