Постать Юрія Косача на шпальтах часопису “Неділя” (Ашаффенбург) - Дмитрук, О. (Слово і Час, 2009)
У статті подано огляд публікацій газети “Неділя” (“The Sunday” – Ukrainian Weekly, Український незалежний часопис, Ашаффенбург, друга половина 40-х – перша половина 50-х років ХХ століття), темою яких був МУР, життєва і творча доля його діячів, особливо Юрія Косача.