Модифікований метод обчислення порядку еліптичних кривих - Ганзя, Р.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведений модифікований алгоритм обчислення порядку еліптичної кривої, визначеної над двійковим полем. Порівнюються теоретичні та експериментальні показники обчислювальної складності даного метода та його базової версії. Робляться висновки щодо можливості його використання для модифікації національних стандартів.