Асимптотичні оцінки універсального хешування за алгебричними кривими - Котух, Є.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
У роботі представлені результати універсального хешування за кривими, які асоційовані з кривими Делігне-Лустіга над розширеннями кінцевого поля. Отримано порівняльні асимптотичні оцінки ймовірності колізії універсального хешування. З оцінки випливає, що найкращий результат досягається на кривій Рі над полем характеристики 3 з параметрами q = 3q₀² і q₀ = 3m.