Утворення збуджених частинок при іонному бомбардуванні органічних барвників - Афанасьєва, І.О.; Бобков, В.В.; Гоков, С.П.; Грицина, В.В.; Сухоставець, О.В.; Шевченко, Д.І. (Відділення фізики і астрономії НАН України, 2010)
Проведено дослiдження головних параметрiв iонно-фотонної емiсiї при бомбардуваннi органiчних об’єктiв пучком iонiв Ar+. Визначено спектральний склад, квантовий вихiд та просторовий розподiл випромiнювання вибитих збуджених частинок. На базi одержаних результатiв зроблено висновки щодо механiзму утворення збуджених частинок.