Аналіз вимог та моделей безпеки для постквантової криптографії - Потій, О.В.; Ісірова, К.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Сформульовані проблеми та ризики класичних систем в галузі криптографічного захисту інформації у зв’язку із розвитком квантових обчислень. Обґрунтована задача необхідності пошуку нових рішень. Доповідь містить аналіз останніх вимог, які були висунуті двома найпотужнішими організаціями зі стандартизації: NIST та ETSI відносно криптографічних алготитмів у пост квантовий період.