Математична модель агрегації даних в соціальних медіа - Ревенчук, І.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
В роботі представлена математична модель агрегації даних соціальних мереж за допомогою узагальнення графа, що може в подальшому використовуватися в галузі інтернет маркетингу і створення необхідних пакетів даних для користувача соціальних мереж.