Малоресурсний симетричний блоковий шифр "Кипарис" — сутність та основні властивості - Родінко, М.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведений опис та результати аналізу основних властивостей перспективного малоресурсного симетричного блокового шифру «Кипарис».