Структура та системні характеристики спецпроцесорів визначення Хеммінгової віддалі реалізованих в різних теоретико-числових базисах - Трембач, Р.Б.; Трембач, Б.Р.; Сидор, А.І.; Возна, Г.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
В роботі розглядається структура та системні характеристики компонентів багаторозрядних спецпроцесорів. Розроблено спецпроцесор сканування та визначення Хеммінгової віддалі між кодами представленими в унітарному теоретико-числовому базисі перетворення у двійковий код Радемахера.