Побудова функцій розподілу з прогнозованою поведінкою інтенсивності відмов - Дьогтєва, І.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2015)
У статті показано, як метод змішування розподілів можна використати для побудови функцій розподілу зі змінною інтенсивністю відмов.