Проблеми, методи, алгоритми розв’язування систем лінійних рівнянь з погано зумовленими матрицями - Абрамчук, В.С.; Абрамчук, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Запропоновано ітераційні методи розв’язування систем Ax = b з погано зумовленими матрицями, базиси напрямних підпросторів яких формуються на принципах оптимальності.