Про одну багатоточкову задачу для диференціальних рівнянь нейтрального типу з параметрами - Листопадова, В.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Розглядається багатоточкова задача для диференціальних рівнянь другого порядку з постійним запізненням і параметрами. Встановлено умови існування та єдиності розв’язку цієї задачі і обґрунтовано застосування до неї проекційного метода.