Граничні значення гладких розв’язків вироджених {p, h}-параболічних рівнянь типу Колмогорова - Літовченко, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Сформульовано достатні умови на початкові розподіли, за яких відповідні класичні розв’язки вироджених параболічних рівнянь типу Колмогорова із {p, h}-параболічною частиною, мають стосовно просторової змінної властивості, які є типовими для елементів просторів S чи типу S Л. Шварца, І. М. Гельфанда і Г. Є. Шилова.