Деякі застосування математики функціональних інтервалів - Сеньо, П.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
У роботі запропоновано алгоритми розв’язування алгебраїчних та трасцендентних рівнянь і нерівностей, задач оптимізації, двосторонньої апроксимації функцій на заданому інтервалі нелінійними сплайнами. Доведена коректність цих застосувань та наведені результати обчислюваних експериментів.