Система масового обслуговування з двома обслуговуючими приладами - Дьогтєва, І.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Стаття присвячена побудові математичної моделі, що описує функціонування системи масового обслуговування з двома обслуговуючими приладами. В роботі показано встановлення зв’язку між ймовірностями того, що марковський процес, який описує функціонування відповідної системи, в деякий момент часу перебуватиме в певному стані та ймовірністю подій, які можуть відбутись протягом деякого часу.