Нелокальні перетворення еквівалентності системи рівнянь конвекції-дифузії - Сєров, М.І.; Приставка, Ю.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Побудовано нелокальні перетворення еквівалентності системи рівнянь конвекції-дифузії. Встановлено максимальну алгебру інваріантності, побудовано ліївські і нелокальні анзаци, проведено редукцію та знайдено точні розв’язки образу системи рівнянь Ван-дер-Ваальса.