Узагальнення леми Гаусса про характери пар елементів простого скінченного поля - Беспалов, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
У роботі доведено узагальнення леми Гаусса про характери пар елементів простого скінченного поля та наслідки з неї. Ці результати мають суттєве застосування при дослідженні властивостей еліптичних кривих.