Об’єктна модель скінченного елементу в розв’язувачі Nadra-3D - Білоус, М.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Розглянуто об’єктну модель скінченного елемента та її взаємодію з підсистемами породження систем лінійних алгебраїчних рівнянь програмного каркаса Nadra-3D.