Моделі та методи синтезу криптографічних сигналів та їх оптимізація за критерієм часової складності - Горбенко, І.Д.; Замула, О.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Сформульована в загальному вигляді і вирішена задача синтезу та аналізу криптографічних дискретних сигналів методом «гілок і меж», зроблені пропозиції з оптимізації.