Наближене інтегрування швидкоосцилюючих функцій з виявленням і уточненням апріорної інформації - Луц, Л.В.; Задірака, В.К. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Наведений алгоритм виявлення та уточнення вихідної інформації про підінтегральну функцію для задачі наближеного інтегрування швидкоосцилюючих функцій.