Алгебраїчний підхід до реоптимізації задач комбінаторної оптимізації та суміжні питання оцінки складності обчислень - Михайлюк, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Використовується поняття αΛ -наближеного поліморфізму для конструювання ψ(αΛ)-наближеного оптимального алгоритму (ψ(αΛ) = 2-1/αΛ) для реоптимізації CSP задачі MAX - Λ ( Ins - MAX - Λ) з добавленням деякого обмеження. Гіпотеза алгебраїчної дихотомії характеризує NP-складність розглянутого підходу, а базова SDP релаксація для наближених поліморфізмів (BasicSDP) визначає ефективний алгоритм заокруглення для MAX - Λ та Ins - MAX - Λ.