Розв'язування матричних поліноміальних рівнянь із векторними невідомими - Недашковський, М.О.; Крошка, Т.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Пропонуються нові обчислювальні схеми розв’язання поліноміальних матричних рівнянь з векторними невідомими за допомогою ланцюгових дробів.