Про економічні стратегії розв’язування операторних рівнянь І роду - Солодкий, С.Г.; Милейко, Г.Л. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Для широких класів жорстко некоректних задач побудовано ефективні методи розв’язування із застосуванням різних правил вибору параметра регуляризації (апріорного та апостеріорних). Знайдено порядкові оцінки мінімального радіуса гальоркінської інформації та мінімального радіуса обчислювальних витрат.