Математичні моделі в задачі багатопучкової лазерної взаємодії - Старков, В.М.; Базик, І.Л. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
У роботі представлені математичні моделі трьох варіантів багатопучкової лазерної взаємодії в нелінійно-оптичних середовищах: стаціонарної чотирьохпучкової, нестаціонарної двохпучкової і нестаціонарної чотирьохпучкової взаємодії.