Про використання сплайнів п’ятого степеня для розв’язання задачі про згин жорстко защемленої круглої пластини - Томанова, І.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
В роботі розглянуто використання сплайнів 5-го степеня на трикутній сітці вузлів для розв’язання задачі про згин для жорстко защемленої круглої пластини з рівномірним навантаженням.