Простори типу S елементів обмеженої гладкості - Літовченко, В.А.; Унгурян, Г.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Шляхом розширення просторів Sα і Sα' Гельфанда І. М. і Шилова Г. Є. побудовано зліченно-нормовані простори основних і узагальнених функцій, елементи яких мають обмежений ступінь гладкості. Досліджено їх повноту, з’ясовано критерій збіжності та структуру розподілів.