Про поточкові інтерполяційні оцінки опуклого наближення функцій, що мають дробову похідну довільного порядку r > 4, r ∊ R - Петрова, Т.О.; Петрова, І.Л. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Досліджується питання наближення функцій f ∊ Wr ⋂ Δ², r > 4 алгебраїчними поліномами pn ∊ Πn ⋂ Δ² .