Застосування динамічних міжгалузевих моделей - Семчишин, Л.М.; Алілуйко, А.М.; Марценюк, Є.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
У статті запропоновано узагальнені динамічні моделі замкнутої виробничої системи. Розглянуто міжгалузеві моделі та їх місце серед моделей економічної динаміки. Проведено чисельні розрахунки моделі. Наведено спосіб зведення систем із λ-матрицями до систем лінійних алгебраїчних рівнянь. Проаналізовано етапи розв’язку моделі відповідно до теорії диференціальних рівнянь. Охарактеризовано складність алгоритму та показано його ефективність з точки зору комп'ютерної алгебри.