Сумісне наближення класів згорток з ядрами Пуассона сумами Фур’є в метриці простору Lp - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Встановлено асимптотичні рівності для верхніх меж величини, що характеризує сумісне наближення частинними сумами Фур’є в метриці просторів Lp , 1 ≤ p ≤ ∞, класів інтегралів Пуассона періодичних функцій, що належать одиничній кулі простору L₁.