95 років від заснування Національної академії наук України - Новіков, М.В.; Колодніцький, В.М.; Цисар, Т.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2013)
Представлені основні етапи розвитку Національної академії наук України від 1918 року до сьогодні.