Умови праці працівників автомобільного транспорту - Євстаф’єв, В.М.; Кононова, І.Г.; Лісобей, В.А.; Скиба, А.В.; Новікова, Н.М.; Синявська, Г.Д. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
На підставі литературних даних та власних досліджень автори проаналізували санітарно-гігієнічні аспекти експлуатації автомобільного транспорту. Представлені і проанализировані дані рівней дії виробничих факторів на водіїв автомобілей. Визначені основні напрями зниження негативного впливу виробничих факторів на водіїв автотранспорту.