Визначення періоду докритичного росту тріщин повзучості за параметрами акустичної емісії - Андрейків, О.Є.; Скальський, В.Р.; Долінська, І.Я.; Матвіїв, Ю.Я. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2014)
Визначено період докритичного росту тріщин низькотемпературної повзучості за параметрами сигналів акустичної емісії. Розроблено спосіб побудови кінетичних діаграм росту таких тріщин методом акустичної емісії.