Оцінка періоду докритичного росту тріщини високотемпературної повзучості в колесі парової турбіни - Андрейків, О.Є.; Сас, Н.Б. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2010)
За допомогою сформульованої раніше розрахункової моделі поширення в металевих матеріалах тріщин високотемпературної повзучості розроблений метод для визначення залишкового ресурсу коліс парових турбін. Розглянуті приклади кільцевого і кругового коліс.