Використання сучасних бурових установок при бурінні гідротермальних свердловин у Закарпатті - Вдовиченко, А.І.; Гавриш, М.К.; Мазко, М.І. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Розглянуто досвід використання мобільних бурових установок AGBO G750 та T4W Atlas Copco при споруджені гідротермальних свердловин в умовах Закарпаття. Визначені ефективність застосованих бурових технологій та перспективи їх подальшого розвитку.