Вплив алюмосилікатного наповнювача на фізико-механічні властивості поліпропілен-полікапроамідних композитів - Суберляк, О.В.; Красінський, В.В.; Моравський, В.В.; Герлах, Х.; Яховіч, Т. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2014)
Розроблено композити на основі сумішей поліпропілену з полікапроамідом ПА-6 та алюмосилікатного нанонаповнювача монтморилоніту, щоб одержати нові конструкційні матеріали. Встановлено вплив концентрації компонентів композиції на фізикомеханічні, деформаційні та релаксаційні властивості композитів.