Вплив легуючих мікродобавок VC, Cr₃C₂ на структуру та фізико-механічні властивості твердого сплаву ВК6 - Ботвинко, В.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Досліджено вплив технологічних чинників на структуру, фізико-механічні та експлуатаційні властивості сплаву ВК6, легованого карбідами VC та Cr₃C₂. Визначено оптимальні технологічні режими спікання для виготовлення сплавів ВК6 з поліпшеними фізико-механічними властивостями та структурою.