Моделювання зношування та формозміни робочої поверхні бурової коронки - Супрун, М.В.; Кущ, В.І.; Закора, А.П.; Богданов, Р.К. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Запропоновано модель зношування робочої поверхні бурової коронки, що базується на чисельному аналізі модельної контактної крайової задачі механіки деформованого твердого тіла і забезпечує облік не тільки кінематики процесу буріння, а й специфіки контактної взаємодії інструменту і породи.