Деякі особливості положення фазеолінових мулів у голоценових відкладах північно-західної частини Чорноморського шельфу - Лахнюк, В.В. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
На основании литературных данных и полученного фактического материала рассмотрено положение фазеолиновых илов в разрезе голоценовых отложений северо-западной части Черноморского шельфа.