Положение прилукского термохрона и его аналогов в стратиграфических схемах Европы - Комар, М.С.; Прилипко, С.К. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
На підставі отриманих даних підтверджено положення прилуцького термохрону в стратиграфічній схемі України. Показано відповідність відкладів прилуцького термохромну п’ятій стадії ізотопно-кисневої шкали.