Использование палинологических данных для корреляции субаэральных отложений неоплейстоцена Украины - Сиренко, Е.А. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Розглянуто основні проблемні питання кореляції субаеральних відкладів неоплейстоцену за палінологічними даними. Виконано зіставлення складу спорово-пилкових комплексів з нижньонеоплейстоценових відкладів двох розрізів, розташованих у межах центрального та західного регіонів України. На основі проведеного аналізу показано можливості виконання кореляційних зіставлень та визначено основні критерії таких зіставлень за палінологічними даними.