Особливості процесів зміни вихідної напруги регуляторів спрямленого струму, побудованих на основі трансформаторно-ключових виконавчих структур - Липківський, К.О.; Можаровський, А.Г. (Технічна електродинаміка, 2014)
Проаналізовано особливості дискретного регулювання напруги у трансформаторно-ключовій структурі зі спрямленим вихідним струмом. Розглянуто варіанти реалізації такої структури, що різняться діапазоном зміни вихідної напруги. Обґрунтовано можливість зменшення кількості напівпровідникових ключових елементів у цій структурі з метою спрощення керування та покращення вартісних характеристик. Доведено доцільність розширення сфери застосування досліджуваного регулятора на коло споживачів, що не висувають виключних вимог до виду живлячого струму.