Визначення раціональних розмірів елементів кільцевої магнітної системи фрезера-уловлювача - Романишин, Л.І.; Романишин, Т.Л. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Описано конструкцію пристрою з рухомою магнітною системою. Встановлено механізм взаємодії ексцентрично розміщеної кільцевої магнітної системи з корпусом. Визначено раціональні геометричні розміри кільцевих елементів систем, за яких досягається необхідне зусилля зсуву.