Єдність та відмінності різновидів неспотворюючого процесу цілеспрямованої зміни величини напруги електричного струму - Липківський, К.О.; Можаровський, А.Г. (Технічна електродинаміка, 2014)
Прослідковано особливості реалізації процедури неспотворюючої зміни величини напруги електричного струму залежно від пріоритетної функції перетворювача на основі трансформаторно-ключової виконавчої структури (ТКВС) і регулювання чи стабілізація або їх поєднання. Визначено дуальність і принципову оберненість відповідних перетворювачів напруги, яка не є повною і потребує оцінювання доцільності використання певних схемотехнічних рішень ТКВС для конкретних різновидів перетворення напруги.