Закономірності структуроутворення в системі алмаз−Fe–Cu–Ni–Sn–CrB₂ - Мечник, В.А. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Досліджено особливості формування мікро- і наноструктури в композиційних матеріалах алмаз−Fe–Cu–Ni–Sn–CrB₂, одержаних спіканням в прес-формах у муфельній печі з гарячим допресовуванням. З’ясовано механізми, які сприяють поліпшенню механічних властивостей таких композитів залежно від технологічних режимів їх одержання.