Деякі морфологічні аспекти автоматизованого формування відмінкових форм в документах інформаційних систем - Алексєєв, В.А.; Мостовий, В.В.; Терещенко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Наводяться шляхи застосування програмних засобів, за допомогою яких проводиться відмінювання ідентифікаційних реквізитів осіб в базі даних за відмінками при формуванні відповідно до запиту, вихідного документа інформаційної системи залежно від потреби текстового змісту або при створенні всього набору відмінків реквізитів для їх зберігання в БД.