Підбір оптимальних трибологічних характеристик матеріалів у приладах контролю температури рухомих об’єктів - Ванкевич, П.І. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Підібрано оптимальні за хімічним складом композитні матеріали на основі міді, графіту, нікелю та свинцю для виготовлення пари тертя трибоелементи приладів контролю температури–рухомі поверхні дослідних об’єктів та проаналізовано їх властивості.