Протикорозійні покриви на основі водної бітумно-полімерної композиції з великою швидкістю формування - Черватюк, В.А.; Кушнір, І.М. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Проаналізовано перспективи та показано переваги використання водних бітумнополімерних емульсій для антикорозійного захисту об’єктів нафтогазового комплексу. Наведено властивості матеріалу, отриманого з емульсійних композицій, і встановлено, що він може бути використаний для антикорозійного захисту об’єктів нафтогазового комплексу.