Випробування різців для буріння шпурів під анкерне кріплення, виготовлених з композиту алмаз – карбід вольфраму - Луцак, Е.М.; Свєшніков, І.А.; Заболотний, С.Д.; Смекаленков, С.В.; Бочечка, О.О.; Ткач, В.М.; Назарчук, С.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2012)
Описано результати випробування бурового інструменту, робочі елементи якого виготовлені з композиту алмаз – карбід вольфраму. Показано можливість металізації композиту під час його спікання при високому тиску.