Вплив дифузійного насичення киснем на витривалість і тривалу статичну міцність титанових сплавів - Федірко, В.М.; Лук'яненко, О.Г.; Труш, В.С. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2014)
Досліджено вплив градієнтного зміцнення домішкою втілення (киснем) приповерхневого шару металу на довговічність титанових сплавів ВТ1-0, ВТ5, ПТ-7М та ОТ4-1 за чистого і обертового згинів, циклічного розтягу та тривалого статичного навантаження (до 1000 h).