Прогин круглої пластини джерелами тепла, розподіленими по кривій - Хапко, Б.С. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2010)
На основі методу кінцевих інтегральних перетворень з використанням теорії узагальнених функцій запропоновано спосіб розв’язання задачі термопружності для круглої пластини, яка нагрівається джерелами тепла, розподіленими вздовж кривої лінії. Проаналізовано числові результати.